Super outfit

Ella Dvornik objavila što će obući za roditeljski. U komentarima nastala rasprava oko toga

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Neki su kazali da nitko ne dolazi na roditeljski tako odjeven.Ella Dvornik Pearce nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotku fora outfita. Elegantna bijela košulja s cvjetnim detaljima, plava suknja visokog struka i nude cipele na petu, zaokružena je podignutom kosom i velikim sunčanim naočalama.


U opisu fotke je napisala: “Ovako cu jednog dana na roditeljski sastanak”, što je bilo dovoljno da se pokrene čitava rasprava oko prikladnog outfita za roditeljski sastanak.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Rasprava se razvila jer je jedan dio Ellinih pratitelja zaključio da žena “mora držati do sebe”, a drugi je poručio da postoje žene koje za sređivanje nemaju vremena.


“Ovak ti više ne dolaze na roditeljski. Doslovce neke mame dođu u trenirkama drito iz kuhinje, masne kose bez trunke šminke. Ja si uvijek nekako mislim, pa moje dijete je u pitanju i ja ga tu zastupam”, napisala je jedna pratiteljica.


“Na roditeljski svi skoro dođu u nekim opuštenim izdanjima. Ono kad se tako pojaviš svi te gledaju kao vanzemaljca. Imala sam takvu situaciju”, kazala je druga.