Sezona clubbinga

DJ i rezident sa Ibize stiže u Pogon Kulture

P. N.

Uz Mene-a nastupiti će još trojica DJ-a sa riječkog područja; Dion’s House Kitchen, Bruns Lay i Recep, a za dizajn pozornice i dekor prostora zadužena je riječka freelance umjetnica Tanja Blašković.Jesenska sezona clubbinga u Pogonu kulture nastavlja se dalje u organizaciji hrvatskog party brenda Press Play uz jednog od trenutno najperspektivnijih producenata u regiji. Mene je producent i DJ iz Beograda. Njegova je glazba odraz beogradskog kozmopolitskog osjećaja kojom brzo stječe reputaciju, a ispunjena je mračnim i sirovim gruvovima prepunim vlastite fuzije hip hopa i house-a.


Mene je ove godine održao rezidencije u čak tri kluba na Ibizi: Pacha Destino, Eden i Tantra, a njegove produkcije podržavaju i najveća imena na sceni: Jamie Jones, Loco Dice, Marco Carola, The Martinez Brothers, Joseph Capriati i mnogi drugi. Do sada je izdao glazbu za jedne od najvećih glazbenih etiketa poput: Elrow Music, Moan, Deeperfect, CUFF, Material, Roush, Toolroom i ima nadolazeća izdanja za: Moxy, Kaluki, Whippin, Muse i Four Thirty Two.


Uz Mene-a nastupiti će još trojica DJ-a sa riječkog područja; Dion’s House Kitchen, Bruns Lay i Recep, a za dizajn pozornice i dekor prostora zadužena je riječka freelance umjetnica Tanja Blašković.