Optužbe

Dennis Rodman opljačkao joga studio? Nadzorne kamere sve snimile

P. N.

Foto: YouTube/Times OC/Screenshot

Foto: YouTube/Times OC/Screenshot

Nakon što je incident gledao 20 minuta, Shah je zvao policiju, koja je stigla oko 10 minuta kasnije. Kad su stigli na mjesto događaja, četvorka je nestalaVlasnici joga studija u Newport Beachu u Kaliforniji optužili su bivšu zvijezdu NBA-e Dennisa Rodmana da je umiješan u dvije navodne pljačke u kojima su ukradene robe vrijedne tisuće dolara, izvijestio je Los Angeles Times.


Ali i Ariana Shah, koji posjeduju Vibes Hot Yoga, rekli su da su gledali incident na sigurnosnim snimkama.


Ali je rekao LA Timesu da je gledao čovjeka kojeg je identificirao kao Rodmana, muškarca, ženu i navodnog bivšeg zaposlenika Vibesa kako ulaze u studio.
Zatim je četvorica navodno odvukla pažnju zaposlenici kako bi mogli ukrasti kristal ametista u vrijednosti 400 funti, koji je u to vrijeme bio na prodaju za 2.500 dolara, izvijestio je LA Times.


Zaposlenica na dužnosti kazala je da joj je grupa rekla da kristal pripada jednom od njih. “Dali su mi lažne informacije”, rekla je. “Rodman me zamolio da mu pokažem studio”, dodala je.


Ali Shah je za to vrijeme bio kod kuće gledajući navodnu pljačku na kameri. Shah je rekao LA Timesu da je vidio kako jedna žena stavlja kristal u torbu.


U međuvremenu, drugi je čovjek pokušao pomaknuti ametist sam. Ispustio je teški kamen na tlo da bi se slomio i ostavio iza sebe svjetlucavi trag prašine i stakla čime je učinjena šteta od 5,000 dolara.


Nakon što je incident gledao 20 minuta, Shah je zvao policiju, koja je stigla oko 10 minuta kasnije. Kad su stigli na mjesto događaja, četvorka je nestala.