Podcast

Dirty Diana: Demi Moore želi razgovarati o seksu u svom novom erotskom podcastu

Portal Novi list

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Zašto i žene ne bi razgovarale o svojim fantazijama?Tražite li podcast koji će vas zaokupiti, uzbuditi, ali i potaknuti na razmišljanje, Dirty Diana je materijal za kojim biste trebali posegnuti.


Riječ je o podcastu, odnosno radio drami koju je režirala Shane Feste, a za koji produkciju potpisuje Demi Moore te tumači Dianu, odnosno protagonisticu ove životne priče za koju je Feste inspiraciju pronašla u osobnom iskustvu.


Također, slušajući erotikom nabijenu priču koja obuhvaća šest epizoda, prepoznat ćete glasove još nekih slavnih Hollywoodskih glumica poput Melanie Griffith. Zanimljivo je da su sve epizode snimljene u kupaonicima glumica – svaka je snimila svoju rolu putem Zoom aplikacije, a rezultat je i više nego odličan.
Dirty Diana je priča o ženi koja se nalazi u braku u kojemu je seks potpuno iščezao i koja pokreće projekt kroz koji potiče i druge žene da govore o svojim seksualnim fantazijama.


View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on“Upravo zato što još uvijek postoji sram i neodobravanje oko tog pitanja htjela sam sudjelovati u ovom podcastu. Društvo nam je nametnulo mišljenje da je u redu željeti seks samo ako je cilj prokreacija ili ako ćemo biti s nekime cijeli život. Iako smo moderne žene koje osjećaju da mogu biti slobodne, taj sram je još uvijek prisutan ispod površine. „Dirty Diana“ ima pozitivan pristup seksu. Shvatila sam da, ako želimo ravnopravnost između muške i ženske perspektive, moramo je same stvoriti.


Uvriježeno je stajalište kako su „muškarci fokusirani na fizičko, a žene na osjećaje“. Istina je da smo i jedni i drugi fokusirani na oboje. Kategoriziraju nas na način da želimo seks samo dok smo plodni, što nije istina.


Naša želja nije ograničena na godine u kojima možemo rađati i mislim da moramo pričati o tome”, rekla je Moore za Vogue.


Možete se besplatno pretplatiti na podcast Dirty Diana i pratiti svih šest epizoda putem Spotifya ili Applea.