Adaptacija Cursed Child

Daniel Radcliffe kaže da trenutno nije zainteresiran za snimanje Harryja Pottera

Portal Novilist.hr

Sve je počelo kada je Chris Columbus, koji je režirao prva dva filma franšize o Harryju Potteru, rekao za Hollywood Reporter u studenom 2021. da bi bilo "kinematografsko blaženstvo" vidjeti Radcliffea, Ruperta Grinta i Emmu Watson zajedno na ekranu u adaptaciji "Cursed Child."Daniel Radcliffe ne planira se uskoro vratiti u Hogwarts! U nedavnom intervjuu za The New York Times koji promovira “The Lost City” sa svojim kolegama Channingom Tatumom i Sandrom Bullock, 32-godišnji glumac isključio je mogućnost ponovnog okupljanja u Hogwartsu u bliskoj budućnosti. “Dolazim do točke u kojoj se osjećam kao da sam dobro uspio iz Pottera i stvarno sam zadovoljan gdje sam sada, a povratak bi bila velika promjena u mom životu”, rekao je Radcliffe za izdanje .


Sve je počelo kada je Chris Columbus, koji je režirao prva dva filma franšize o Harryju Potteru, rekao za Hollywood Reporter u studenom 2021. da bi bilo “kinematografsko blaženstvo” vidjeti Radcliffea, Ruperta Grinta i Emmu Watson zajedno na ekranu u adaptaciji “Cursed Child.”


Neke dobre vijesti: još uvijek postoji tračak nade za obožavatelje Harryja Pottera jer Radcliffe nije u potpunosti odbacio tu ideju, rekavši: “Nikad neću reći nikad, ali momci iz Ratova zvijezda imali su 30, 40 godina prije nego što su se vratiLI. Za mene je prošlo samo 10 godina. To nije nešto što me baš zanima trenutno.”
Radcliffe će portretirati legendu pop parodije “Weird Al” Yankovic u nadolazećem biografskom filmu pod nazivom “Weird: The Al Yankovic Story”, koji će se emitirati isključivo besplatno na Roku Channel. Nedavno je primijećen na setu filma kako nosi dugu kovrčavu periku, brkove i majicu s printom.