NAJAVA

Damir Kedžo uoči rasprodanog koncerta u Rijeci: “Jedva čekam sutra vidjeti vas, pjevati i plesati s vama”

P. N.

Foto Nina Đurđević

Foto Nina Đurđević

Koncert se održava na otvorenom i ne trebate imati potvrdu o cijepljenju, ne treba vam PCR test ni potvrda o preboljeloj koroni.RIJEKA – “Koncerti i život koji se posljednjih mjesec dana vraća u normalno me čine neizmjerno sretnim. Veselim se što konačno mogu vidjeti ljude na koncertu, razgovarati i pjevati zajedno. Smisao mog bavljenja glazbom jest pjevanje s ljudima uživo, koncerti i ta razmjena energije koju donose“, poručuje Damir Kedžo uoči svog koncerta na Trgu Riječke rezolucije , zakazanog za sutra u 21:30 sat koji se realizira u parterstvu s Hrvatskim kulturnim domom na Sušaku.


Bend i Damir vrijedno vježbaju i pripremaju se kako bi vam dali najbolji mogući doživljaj koncerta uživo, a Damir i dečki iz benda obećavaju najbolju moguću svirku i atmosferu. “Dat ću vam sve svoje pjesme i emocije, jedva sam čekao koncerte i sve vas vidjeti uživo – uz vaše glasove sve moje pjesme najbolje zvuče. Sjećam se još uvijek našeg koncerta na Gradini i jedva čekam osjetiti ponovo takvu atmosferu.” Damir Kedžo.


Pjevat ćemo Divlji vjetre, Poljubi me sad, Sve u meni se budi, Hram, 365. Ono čemu se posebno veselim je čuti kako pjevate moju novu pjesmu U nama.“
Koncert se održava na otvorenom i ne trebate imati potvrdu o cijepljenju, ne treba vam PCR test ni potvrda o preboljeloj koroni. Osigurali smo sve epidemiološke uvjete, a vi nam samo dođite i ponesite dobro raspoloženje.


Koncert počinje u 21:30 sati, a ulaznice su rasprodan i neće biti prodaje ulaznica na ulazu.