Popularni kvarnerski pjevač

Damir Kedžo održao koncert u Kostreni: Užitak u glazbi i plesu pod otvorenim nebom

Marko Dobrecović

Foto Mateo Levak

Foto Mateo Levak

Kedžo je koncert otvorio pjesmom "Divlji vjetre", numerom kojom je slavio na Dori 2020., a glazbena večer nastavljena je uz uspješnice radijskog etera "Poljubi me sad", "Ljubavi moja", "Ronim na dah", "Kad ljubav" i mnoge druge.Popularni kvarnerski pjevač Damir Kedžo održao je ekskluzivan koncert u Quorum Gardenu u Kostreni. Jedan od najcjenjenijih i najtraženijih hrvatskih vokala svoje generacije Damir Kedžo ovim koncertom obilježava svoj 35. rođendan.


Kedžin večerašnji repertoar obuhvatio je presjek njegove uspješne karijere, a najznačajniji trenutak večeri bio je predstavljanje Damirovog novog singla Izbor je tvoj.


Kedžo je koncert otvorio pjesmom “Divlji vjetre”, numerom kojom je slavio na Dori 2020., a glazbena večer nastavljena je uz uspješnice radijskog etera “Poljubi me sad”, “Ljubavi moja”, “Ronim na dah”, “Kad ljubav” i mnoge druge.


Foto galerija: Damir Kedžo u Kostreni Foto: Mateo Levak
Osim uživanja u koncertu i plesanja pod otvorenim nebom, okupljeni su na punktu pokraj pozornice Damiru mogli napisati rođendansku poruku te ju priložiti kao trajnu uspomenu.


-Hvala vam svima što ste došli na proslavu rođendana. Ona je malo zakašnjela, budući da sam svoj rođendan proveo na Kubi. Razmišljao sam kako bi bilo lijepo da u Hrvatskoj napravimo jednu proslavu. U publici vidim neka poznata mi lica, ali i neka nova. Hvala vam na dolasku, početkom koncerta rekao je poznati pjevač.Pjevač je publici otpjevao i njegove izvedbe mnogih svjetski poznatih pjesama. U izvedbi Damira Kedže i njegovog benda našle su se tako “Ain’t nobody” Chake Khan, “Freedom” Georgea Michaela te “Don’t start now” Dua Lipe.


Kedžine pjesme Not a crime, Šuti, Nedodirljiva i Vidi se izdaleka, kojima je stekao popularnost, najavile su rođendansko iznenađenje koje su slavljeniku Damiru pripremili njegovi suradnici. Uz rođendansku tortu i pjesmu Sretan rođendan, rođendanska večer je upotpunjena.Kedžo je do kraja koncerta publiku očarao izvedbama mnogih pjesama. Plesa i dobrog raspoloženja nije nedostajalo, a kulminacija večeri bila je predstavljanje nove Kedžine pjesme Izbor je tvoj. Tekst za pjesmu Izbor je tvoj napisali su Ivan Huljić i Matija Cvek, a autor glazbe je sam Damir Kedžo.


Prva je to pjesma u kojoj se mladi pjevač istaknuo autorski, a pjesma će biti objavljena u mjesecu rujnu.