Glazbene legende

Dado Topić i Vlatko Stefanovski zajedno u novoj pjesmi

Edita Burburan

Foto: Promo

Foto: Promo

"»Samo za nju« je lijepa balada kakve volim pjevati", kaže Topić.Glazbene legende Dado Topić i Vlatko Stefanovski pjesmom »Samo za nju« predstavili su fondaciju Plan B. Pjesma je jedna od devet pjesama na nedavno objavljenom albumu »Plan B. vol. 1.«, a sami glazbenici govore što ih je potaknulo na glazbenu i humanitarnu suradnju.


– Protekle su nas dvije godine naučile kako mogu doći i teža vremena kojima se moramo prilagoditi. Umjetnicima nije primjereno mirovati. Dok imamo inspiraciju, kao što je i sa mnom slučaj, trebamo stvarati. Ovo je plemenita ideja koja mi se svidjela i zato sam napisao pjesmu koju sam otpjevao u studiju Željka Nikolina u Osijeku. »Samo za nju« je lijepa balada kakve volim pjevati. Posebno mi je drago što je gitarske dionice odsvirao Vlatko, kazao je Dado Topić.


Zadovoljstvo pjesmom nije krio ni Zoran Konević, idejni začetnik i osnivač Fondacije Plan B.
– Teško je riječima opisati zadovoljstvo načinom na koji je Dado otpjevao našu pjesmu. Naš dragi i voljeni Dado nas desetljećima oduševljava svojim talentom i glasom koji je tako ugodan, a u isto vrijeme moćan, rekao je.


Pjesmu su uglazbili Zoran Konević i Shidahar Solanki, a aranžmane potpisuje Vojislav Aralica. Videospot je u režiji Suzane Lazić, a snimljen je u Kazalištu mladih u Banjoj Luci s glumcima Helenom Miljković i Milanom Babićem.


Album »Plan B vol. 1« u izdanju Tesla Music i Croatia Recordsa predstavljen je i u Vodicama u sklopu CMC festivala, a nedavno i u Sarajevu. Aktualni singl »Stuck on You« Mije Dimšić najavljuje nastavak rada Fondacije Plan B, kao i nove pjesme vodećih glazbenih imena.