Karlo Bartolec

Prava ljetna avantura: Mladi pop pjevač Coollins vodi vas na “Otok ljubavi”

Portal Novi list

Foto: PR

Foto: PR

Nakon karantene ali i za vrijeme karantene mladi pjevač marljivo je radio i stvarao nove glazbene ideje i vizijeMladi pop pjevač Karlo Bartolec, poznatiji javnosti pod umjetničkim imenom COOLLINS ( Kulins) niže brojne glazbene uspjehe na našoj pop glazbenoj sceni.


Nakon karantene ali i za vrijeme karantene mladi pjevač marljivo je radio i stvarao nove glazbene ideje i vizije, pa tako i novu pjesmu pod nazivom  “Otok ljubavi”.


Za istoimenu pjesmu prošli  vikend snimio je glazbeni video spot, za koju po prvi puta sam potpisuje stihove,za glazbu je zaslužan Marko Straživuk, aranžman i produkciju potpisuje Matej Baltić dok je za EDM elemente u pjesmi zaslužan Coollinsov brat Luka Bartolec, mlada DJ snaga pod umjetničkim imenom SkyFal koji je dodao u pjesmu elemente suvremenom EDM stila.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli C O O L L ! N S (@karlobartolec__)

Spot je sniman u Gradu Pirovcu na raznim lokacijama toga predivnoga grada, pod redateljskom palicom Kristijana Gradečkog,scenarij je napisao Nenad Šivak, dok glavnu ulogu u spotu utjelovljuje Sunčica Turković, dugogodišnja prijateljica mladoga glazbenika.


Osim Sunčice na snimanju su se pridružili i brojni statisti koji su dočarali priču u spotu,kroz veselje, ples i dobru ljetnu zabavu.


“Drago mi je što sam imao prilike snimiti ovu cool stvar jer je baš onako nekako za ples, za ljetne dane koji su pred nama. Nadam se da će i publika osjetiti ono što ja osjećam u pjesmi dok je izvodim. Svaka pjesma za mene je novi izazov i avantura pa tako i ova”, kazao je Coollins.