Rođendanski poklon

Chris Hemsworth je iznenadio 21-godišnjaka koji se bori za život superherojskim videom

P. N.

Foto: Screenshot/Facebook/ Hit105.5 Coffs Coast

Foto: Screenshot/Facebook/ Hit105.5 Coffs Coast

"Čuo sam sve o tvojoj priči i o tome kakva si nevjerojatna osoba, i samo ti želim reći da je tvoje junaštvo i hrabrost doista nadahnjujuće prijatelju"Chris Hemsworth postao je jedan od najtraženijih glumaca u Hollywoodu otkako je preuzeo glavnu ulogu Thora u Marvelovoj hit franšizi, a u ponedjeljak je pokazao da je superheroj i u stvarnom životu.


36-godišnji glumac iznenadio je jednog od svojih najvećih obožavatelja koji se u bolnici u Australiji bori za život. Roanu Clarksonu, koji pokušava pobijediti tumor na mozgu, snimio je divan video nakon što su medicinske sestre zatražile pomoć, piše Daily Mail.


Medicinske sestre su pokušale kontaktirati Chrisa kako bi sudjelovao u posebnom superherojskom videu za Roanov 21. rođendan, ali su im pristigli samo videozapisi Emilije Clarke iz Game of Throne’s i Travisa Fimmela iz Vikinga.
Očajni da ostvare Roanovu superherojsko iznenađenje, prijatelji su proširili riječ i na kraju kontaktirali Chrisa. U videu, koji je u ponedjeljak objavljen na Roanovom Facebooku, Chris mu je rekao da je razgovarao s njegovom mamom i da misli na njega.


“Čuo sam sve o tvojoj priči i o tome kakva si nevjerojatna osoba, i samo ti želim reći da je tvoje junaštvo i hrabrost doista nadahnjujuće prijatelju”, rekao je Chris.


“Znam da imaš puno ljudi oko sebe koji te vole i podržavaju, ali želim ti poslati i svu svoju ljubav i podršku i reći da mislim na tebe”, poručio mu je glumac.