Vruće ljeto

“Carmen Electra može u mirovinu”: Nives Celzijus oduševila snimkom izlaska iz mora

A. P.

FOTO/Nives Celzijus, Instagram

FOTO/Nives Celzijus, Instagram

Nives se pohvalila putenom linijom u novoj snimci na InstagramuNives Celzijus podijelila je novu snimku na svojem Instagramu i apsolutno raspametila svoje obožavatelje.


Nives je izazvala lavinu komentara usporenom snimkom na kojoj izlazi iz mora.


Zavodljivim izlaskom iz mora Nives je pratitelje podsjetila na Pamelu Anderson u seriji ‘Spasilačka služba’, dok su drugi pronašli poveznicu između Nives i Bond djevojaka koje jednako senzualno izlaze iz mora.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Na snimci Nives izlazi iz plićaka a na sebi nosi bikini leopard uzorka. Zatim je pokazala svoje atribute u zavodljivoj pozi i senzualno zamahnula mokrom kosom.


“Ja kad ugledam apolonskog preboga plaže” napisala je u opisu snimke, koju je popratila pjesmom “Sexy Bitch” Davida Guette i Akona.


U mnoštvu komentara našao se i komentar njezine prijateljice Ecije Ivušić koja je šaljivo napisala: “Ok, ja mislila da si gledala mene, al’ ok” poručila joj je Ecija, koja je vjerojatno i snimila video.


Pratitelji su je usporedili čak i s JLo i  Carmen Electrom. “Carmen Electra može u mirovinu” i “Boginja plaže”, zaključili su obožavatelji.