"WAP"

Cardi B o snimanju spota u vrijeme korone: “Potrošili smo 100 000 dolara samo za testiranja na COVID-19”

S.M.

Foto: Wikimedia Commons, Chris Allmeid

Foto: Wikimedia Commons, Chris Allmeid

U spotu se pojavile i neke slavne ličnosti.Cardi B je nedavno objavila glazbeni spot za pjesmu “WAP” nastalu u suradnji s Megan Thee Stallion. U spotu se pojavljuju i neke slavne ličnosti, uključujući Kylie Jenner, Sukihana, Rubi Rose i Normani.


Page Six prenosi da je reperica prije snimanja spota potrošila 100 000 dolara samo za testiranje na COVID-19.


“Bilo je malo čudno snimati video u doba korone. Morali smo potrošiti 100 000 dolara samo za testiranje na COVID-19”, kazala je Cardi B.
Osvrnula se i na pojavljivanje tigra i leoparda u spotu. “Nismo snimali s njima zbog sigurnosti i zbog pandemije. Te smo scene kasnije spajali”, kazala je.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Cardi B (@iamcardib)Njezin je video spot izazvao brojne reakcije kada je svjetlo dana ugledao ranije ovog mjeseca. Komentari su bili negativni zbog korištenja egzotičnih životinja, a Carole Baskin (“Tiger King”) komentirala je da šalje “groznu poruku” te da je to “štetno za velike mačke”.


Cardi B nije ostala dužna pa je odgovorila: “Neću se petljati s Carole Baskin oko toga. Mislim, to je smiješno, znate? O Bože. Djevojko, ubila si svog prokletog muža.”


Video je negativnu kritiku dobio i na račun Kylie Jenner za koju su mnogi zaključili da se nije trebala pojaviti u videu, a kritizirane su i riječi pjesme.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Cardi B (@iamcardib)“Bila sam vrlo iznenađena reakcijama, iskreno, znala sam da će imati veliki utjecaj, zbog mene i Megan. Ali nisam znala da će biti toliko kontroverzan“, kazala je reperica.