Obiteljski pothvat

Cardi B i cijela njezina obitelj pridružili su se glumačkoj ekipi filma ‘Baby Shark’. Evo kome će dati glasove

L. S.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

"Baby Shark's Big Movie!" bit će premijerno prikazan ekskluzivno na Paramount+ kasnije ove godineCardi B sa čitavom svojom obitelji pridružila se  ekipi Paramount+ za nadolazeći film “Baby Shark’s Big Movie!”.


Poznata reperica glas će dati rap ikoni Sharki B, prenosi E! News.


Njezin suprug Offset, kći Kulture i sin Wave također su se pridružili glumačkoj ekipi: Offser će glas dati Offsharku, dok će Kulture i Wave dati glasove Kulture Sharkiju i Wave Sharkiju.
Glumačkoj ekipi pridružit će se i Ashley Tisdale, koja daje glas Stariani, “oštroumnoj i manipulativnoj pop zvijezdi u usponu koja želi zauzeti središte pozornice hitom”, te Chloe Fineman i Ego Nwodim iz kao majka-kći dvojac Leah i Lannie. Lance Bass zaokružuje glumačku postavu kao TV spiker Lance Bass.


“Baby Shark prisiljen je napustiti svijet koji voli nakon što se njegova obitelj preselila u veliki grad i mora se prilagoditi novom životu bez svog najboljeg prijatelja Williama”, navodi se u sinopsisu, a kada “naiđe na zlu pop morsku zvijezdu po imenu Stariana koja planira ukrasti njegov dar pjesme kako bi dominirala cjelokupnom podvodnom glazbom, mora razbiti njezinu čaroliju kako bi vratio harmoniju morima”.


“Baby Shark’s Big Movie!” bit će premijerno prikazan ekskluzivno na Paramount+ kasnije ove godine.