Ljubavni rock valcer

Bruno Krajcar pjesmu Pulska noć posvetio ulasku NK Istra 1961 u finale kupa Hrvatske

Portal Novi list

FOTO/PR

FOTO/PR

Povodom ulaska NK Istre 1961 u finale kupa Hrvatske, kantautor Bruno Krajcar  pjesmu "Pulska noć" posvetio je tom velikom uspjehu, ali i u spomen svim veličanstvenim i nezaboravnim pulskim noćima.

Ovaj ljubavni rock valcer s elementima francuske šansone i pop šlagera oda je Puli, a napisana je iz današnjeg konteksta s  nostalgičnim pogledom na prošlost. U pratećem videospotu korišten je materijal iz arhive Igora Gala te u spotu između ostalog vidimo i nezaboravne kadrove dočeka svjetskog boksačkog prvaka Mate Parlova u pulskoj Areni, a  kojemu će uskoro u čast biti postavljena skulptura na pulskim Giardinima


Pjesma je snimana u studiju Maura Giorgija, a Bruno Krajcar tradicionalno je okupio vrhunske glazbenike različitih žanrova pa u njenoj izvedbi uz autora koji pjesmu pjeva i svira klavir, izvode i Tamara Obrovac kao prateći vokal, Elvis Stanić na harmonici i mandolini te Mauro Giorgi koji je odsvirao sve gitare. Zanimljivo je i gostovanje bubnjara Dubioze Kolektiva Senada Šute koji je ovoj pjesmi podario i izuzetnu rock energiju.
U videospotu koji je režirao Danilo Lola Ilić nastupili su plesači Tatjana Samuele Ban i Fabris Radin, koreografiju je osmislio Fabris Radin uz suradnju plesnog studija Art Dance i Plesnog centra Studio, a pojavljuje se i poznata pulska harmonikašica Slava Obranović.


Pjesma je dostupna putem svih digitalnih servisa.