Vjenčanje pop princeze

VIDEO Britney Spears i Madonna ponovile svoj slavni poljubac: “Sinoć je bilo zabavno i znojno”

Hina

Foto: REUTERS, Screenshot

Foto: REUTERS, Screenshot

Poljubac je prije dva desetljeća izazvao kontroverzu.Na vjenčanju Britney Spears koje je održano ovaj tjedan, Britney i Madonna ponovile su svoj slavni poljubac s pozornice koji su izmijenile na MTV-jevoj dodjeli nagrada 2003.


Britney i Madonna tada su, prije gotovo dva desetljeća, zajedno s Christinom Aguilerom, izvele Madonnin hit “Like a virgin”.


Tijekom izvedbe koju su iz publike pratili i bivši dečko Britney Spears, Justin Timberlake, te Madonnin tadašnji muž Guy Ritchie, Madonna je Britney i Christinu poljubila u usta.

Ovoga tjedna Madonna je na Instagramu objavila fotografije na kojima se ona i Britney ponovno ljube, ovaj put na proslavi vjenčanja pop princeze.


Britney Spears se udala za Sama Asgharija, koji je fitness trener i model, u svom domu u Los Angelesu.


“Britney, izgledaš tako sretno i zaljubljeno. Želim tebi i Samu sve najbolje!”, napisala je Madonna.


“Sinoć je bilo zabavno i znojno”, dodala je.


Madonna je objavila i zajedničku fotografiju na kojoj s Britney, koja je nosila raskošnu Versaceovu vjenčanicu, poziraju Donatella Versace, Paris Hilton, Selena Gomez i Drew Barrymore.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Madonna (@madonna)Britney i njen muž upoznali su se na snimanju spota “Slumber Party” 2016., a zaručili su se u rujnu prošle godine. Tom je prilikom pjevačica izjavila kako je prosidba “prilično kasnila”.


Vjenčanje je održano nekoliko mjeseci nakon što je okončano trinaestogodišnje skrbništvo koje je kontroliralo život Britney Spears.


Taj je kontroverzni aranžman prekinuo Vrhovni sud Los Angelesa u studenom prošle godine.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)