ENTER SANDMAN

Brazilka rodila zdravog sinčića na koncertu Metallice: “James Ulrich bi moglo biti dobro ime”

Hina

Foto: Wikimedia Commons

Foto: Wikimedia Commons

Joice je ulaznice za koncert kupila prije tri godine, no zbog pandemije koronavirusa koncert je nekoliko puta odgađan. Na koncert je stigla u 39. tjednu trudnoće.CURITIBA – Supermarketi, automobili, dizala.. samo su neka od neobičnih mjesta na kojima se rađaju bebe, a takve vijesti vrlo brzo obiđu svijet, no Brazilka Joice Figueiró trudove je dobila za vrijeme koncerta Metallice na stadionu Couto Pereira u brazilskoj Curitibi u subotu navečer.


Pojedinosti o neuobičajenom mjestu rođenja svojega sinčića podijelila je na Instagramu, a zatim je i bend podijelio vijest na svome Instagramu s 8,2 milijuna pratitelja, piše Sky News.


Joice je ulaznice za koncert kupila prije tri godine, no zbog pandemije koronavirusa koncert je nekoliko puta odgađan. Na koncert je stigla u 39. tjednu trudnoće.
Uz nju je ondje bio i suprug Jaime Figuiero koji je, čim su počeli trudovi pozvao Hitnu pomoć, no zbog uznapredovalih kontrakcija bilo je prekasno za prijevoz u bolnicu.


Sretna majka na Instagram profilu je napisala da je njezin sin rođen dok su članovi Metallice izvodili pjesmu “Enter Sandman” te je dodala da je zbog toga bila osobito emotivna jer je riječ o omiljenoj pjesmi njezina oca.


U šali je napisala i da će sina nazvati James Ulrich po gitaristu Jamesu Hetfieldu i bubnjaru Larsu Ulrichu.