Objavljene poruke

Boris Rogoznica priznao aferu: “Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoje najmilije”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio 'muškim hormonima' i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život - rekao je BorisGlumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica razvela se od supruga Borisa prije nekoliko mjeseci, što je par i potvrdio u lipnju. Iako prvo nisu htjeli govoriti o razlozima razvoda, Boris je morao istupiti u medije nakon što je otkriveno kako je imao aferu s kantautoricom Alex Ognjenom.


Za Story je potom sve i priznao…


– Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana – rekao je Boris nakon što su u javnost dospjele poruke koje je razmijenjivao s Ognjenom.
Svoju su vezu Doris i Boris započeli 2011. godine, dvije godine kasnije su se vjenčali te tijekom braka dobili sina Donata i kćer Gitu.