"Braco, hvala ti"

Boris Novković posvetio album Braci sa Srebrnjaka: “Izliječio me od depresije”

Portal Novi list

Foto Facebook

Foto Facebook

Slava i bogatstvo ne osiguravaju sretan život i tijekom svog karijernog puta Boris je doživio brojne poteškoće, pa čak i depresiju koja ga je dovela do BraceBoris Novković snimio je album “Braco, hvala ti”, koji je u cijelosti posvećen Josipu Grbavcu, poznatijem kao iscjelitelj Braco sa Srebrnjaka. Za 10 eura može se nabaviti putem Bracina webshopa.


Uz pjesmu “Braco, hvala ti” na hrvatskom i engleskom jeziku na albumu su se našle i pjesme “Tanka je linija od Ivice do Brace”, “Preko tebe”, “Sve što daješ je ljubav” i “Sreća je tvoj i naš dom”. U opisu albuma stoji i tekst koji pobliže opisuje Borisa Novkovića kao i njegov odnos s Bracom.


“Boris Novković glazbena je ikona u Hrvatskoj i na Balkanu. Karijeru je započeo u 16. godini s albumom # 1, a od tada je na vrhu ljestvica kao pop-rock umjetnik. Ipak, slava i bogatstvo ne osiguravaju sretan život i tijekom svog karijernog puta Boris je doživio brojne poteškoće, pa čak i depresiju koja ga je dovela do Brace.
Pomoć koju je dobio kroz Bracin dar toliko mu je značila da je bio inspiriran na to da napiše i otpjeva cijeli album pjesama koje slave Bracu i njegovo djelo. Srećom, Boris nije samo producirao album na svom materinjem hrvatskom jeziku, već je napravio i verziju na engleskom.


Ova poletna i dinamična glazbena počast još je jedan prekrasan način da se iskusi povezanost s Bracom”, stoji na stranici.


Boris Novković već je godinama blizak iscjelitelju sa Srebrnjaka, a svojedobno je kazao i kako mu je upravo on pomogao da pobijedi na Dori.


– Braco mi je pomogao kad mi je trebalo. Vjerujem da je to zbog energije koju sam dobio od njega, a kojom sam uspio probuditi energiju u sebi i pobijediti na Dori, rekao je svojedobno Novković, prenosi Večernji.