Spot za novi singl »Gospodin«

Bivša Miss Hrvatske Lana Gržetić i Dox u klinču

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

"Podržavam sve mlade umjetnike koji slijede svoje snove i hrabro stvaraju, krše pravila i ne boje se kritike", kaže Lana.Mlada Porečanka Dox predstavila je pjesmu »Gospodin« čiji je tekst inspiriran stvarnim životom. Autori glazbe su Robert Meister i Osman Ozi Osmanović. Pjesmu prati intrigantan spot u kojem se pojavljuje prijateljica pjevačice, akademska kiparica i bivša Miss Hrvatske Lana Gržetić.


– »Gospodin« je pjesma u kojoj se može pronaći velik broj djevojaka, ali i muškaraca. Glavna tema pjesme je današnji sklop u glavi jednih i drugih, a govori o tome kako djevojke možda previše maštaju, dok muškarci sve shvaćaju previše olako i ne razmišljaju o tuđim emocijama. Djevojke isto previše očekuju od nekoga koga ne poznaju dovoljno dobro, a u glavi stvaraju idealizirane verzije tih osoba. Takva se situacija dogodila i meni i trebalo mi je dosta vremena da shvatim kako ta osoba stvarno nije za mene i da sam si sama kriva što sam na temelju prvog dojma i malih znakova pažnje, odmah u svojoj glavi stvorila muškarca iz snova.


Tu se sve preokrenulo što se tiče mog ljubavnog života i teško je zadobiti moje povjerenje i sada puno više čekam da upoznam nekoga detaljnije, rekla je Dox koja je sama režirala novi spot.
O ovoj suradnji Lana Gržetić je rekla:
– Dox sam upoznala prije pet godina na snimanju jednog spota. Drago mi je da sam sad u njezinom spotu koji je došao kao pravo osvježenje na hrvatskoj sceni. Podržavam sve mlade umjetnike koji slijede svoje snove i hrabro stvaraju, krše pravila i ne boje se kritike.