On The Road

Bend Maneskin najavio video serijal s ekskluzivnim snimkama iza pozornice

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Serijal će otkriti 'behind the scenes' ljetnih nastupa bendaGrupa Maneskin nakon pobjede na Eurosongu ne prestaje nizati uspjehe.


Tako će se zaputiti na svoju prvu turneju po Sjevernoj Americi, nakon zaposlenog ljeta tijekom kojeg su svirali na velikim festivalima kao što je Coachella i Reading.


U novom video serijalu ‘On The Road’ grupa će podijeliti ekskluzivne snimke iza pozornice i njihovo iskustvo sviranja na velikim pozornicama.

 


Prva epizoda serijala izlazi 10. kolovoza na YouTubeu, a talijanske superzvijezde izbacile su kratki teaser onoga što obožavatelji  mogu očekivati, obećavajući akciju “iza kulisa” i “iza pozornice”, kao i brojne epske snimke s pozornice a ispred ogromne publike.


“Htjeli ste nešto iza kulisa? Malo iz backstage-a? Mali kratak pogled? Sad ćete dobiti čitav serijal. Prva epizoda serije ‘Maneskin On the Road’, koja prati našu turneju po ljetnim festivalima, bit će objavljena 10. kolovoza na YouTubeu. (Nemojte prespavati ovo jer ćete se smijati. Puno puno.)”, napisali su u najavi video serijala na Twitteru.