Unatoč kritikama

Barack Obama proslavio 60. rođendan: Došle mu brojne slavne ličnosti

Hina

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Koronavirus je natjerao Obamu da smanji svoj početni popis od 475 gostiju. Bivši američki predsjednik Barack Obama proslavio je 60. rođendan na otoku Martha’s Vineyard u subotu, a iako je smanjio popis uzvanika na “obitelj i bliske prijatelje” nakon kritika američkih medija, čini se kako su mu brojne slavne ličnosti upravo bliski prijatelji.


Beyonce i Jay-Z, John Legend i Chrissy Teigen, Dwyane Wade i Gabrielle Union bili su među njima, objavio je Boston Globe.


George Clooney, Tom Hanks, Stephen Spielberg i Bruce Springsteen također se mogu ubrojiti u Obamine bliske prijatelje.
Pastor Al Sharpton, gost o kojemu se šuškalo, nije imao puno za reći.


“Ne govorimo o tome, ali mogu potvrditi da smo u Martha’s Vineyardu”, rekao je Sharpton telefonski za New York Daily News nešto iza 18 sati po lokalnom vremenu u subotu.


Oprah Winfrey i Ava DuVernay dospjele su na konačni popis gostiju, ali nisu došle zbog brzog širenja delta varijante koronavirusa, piše Vanity Fair.


Novi soj koronavirusa, odgovoran za masovni porast zaraza u zemlji, natjerao je Obamu da smanji svoj početni popis od 475 gostiju.


Questlove nije morao brinuti o svojoj pozivnici, no komičari Larry David, Conan O’Brien i David Letterman navodno su izostavljeni s popisa i tako se pridružili Obaminom savjetniku Davidu Axelrodu.


Paparazzi su snimili veliki šator na Obaminom imanju uoči proslave rođendana u subotu. Obamin rođendan bio je u srijedu, 4. kolovoza.