Ah ta torta...

Asim Ugljen otkrio čime će se iskupiti Maji Šuput zbog upropaštene haljine

S.M.

Foto: Screenshot, Instagram

Foto: Screenshot, Instagram

Stilist Marko Grubnić koji je kasnije kazao da mu je srce umalo stalo.U nedavnoj epizodi showa “Ples sa zvijezdama” dogodio se jedan potpuno neočekivan trenutak koji je rezultirao upropaštenom haljinom Maje Šuput.


Slastičarka Ivana Čuljak donijela joj je tortu na poklon, a “zahvaljujući” Asimu Ugljenu i njegovom pokušaju da prepadne Maju, torta je završila upravo na njezinoj haljini. Stilist Marko Grubnić koji je kasnije kazao da mu je srce umalo stalo, priskočio je svojoj prijateljici i kolegici u pomoć pa brzo pronašao zamjensku haljinu.


I show se nastavio.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 


Asim Ugljen je u međuvremenu ispao pa se oglasio na svom Instagram profilu podužom objavom u kojoj se zahvalio svima. Poseban dio objave rezervirao je za kolegicu Maju pa tako otkrio čime će joj se iskupiti zbog haljine.


“Četvrto, kao što rekoh u ranijem pasusu, neopisivo cijenim profesionalizam i jedan od najdražih mi ljudi za suradnju je Maja Šuput . Dugo se poznajemo i imamo više zajedničkih gaža i svaki put kada sam sa njom radio, uživao sam jer s njom uvijek lako, ugodno, zabavno i divno raditi. Jer je vrhunski profesionalac koji je uvijek na visini zadatka. Tako je bila i sinoć.


Žao mi je zbog haljine, iskupit ću se, a čim drugim, doli tortom.   Bitno je da si se snašla kao što se uvijek snađeš. Znaš da te volim, carice”, napisao je.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Asim Ugljen (@toorkish_coffee)