Au revoir

Angelina Jolie prodala je svoj udio u vinariji koju je posjedovala s Bradom Pittom

Portal Novilist.hr

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Angelina Jolie upravo je rekla "Au revoir" francuskom vinogradu vrijednom 164 milijuna dolaraAngelina Jolie službeno se rastala od francuske vinarije koju je posjedovala s Bradom Pittom. Bivši su supružnici bili jednaki dioničari u vinogradu, a Brad je isprva pokušao spriječiti Angie da proda svoju polovicu.


Angelina Jolie upravo je rekla “Au revoir” francuskom vinogradu vrijednom 164 milijuna dolara koji je dijelila sa svojim bivšim suprugom Bradom Pittom. 46-godišnja glumica prodala je svojih 50% udjela u Château Miravaltu, koji se nalazi u Corrensu u Francuskoj, vinskoj skupini Tenute del Mondo, prema izvješću The Wall Street Journal. Prodajna cijena nije javno objavljena.


Château Miraval bio je u središtu najnovijeg spora između bivših s A-liste. Angelina je u rujnu pokušala prodati svoj dio imanja u južnoj Francuskoj, a Brad (57) je odgovorio podnošenjem tužbe u Luksemburgu kojom je optužio glumicu da ga je pokušala izdvojiti iz potencijalne prodaje. U tužbi se navodi da Angelinina tvrtka, Nouvel LLC, nije djelovala u “najboljem interesu” Quimicuma, tvrtke koja posjeduje Château Miraval. Izvor blizak Bradovoj parnici nazvao je Angelinine postupke “dosljedno osvetničkim” i “još jednim primjerom te osobe koja pokušava zaobići pravila”.
Međutim, bivši par na kraju je postigao dogovor o prodaji Château Miravala, a sudac je odobrio Angelinine želje da svoj udio proda trećoj strani. TMZ je izvijestio o tadašnjoj odluci suca i napomenuo da je pravna odluka također “standardna presuda” kojoj se Brad “nikada nije protivio”. Angelina i Brad zajedno su kupili francuski vinograd 2008. godine, a tamo su se i vjenčali 2014. godine.