Kraljica!

Adele odbila 40 milijuna funti vrijedne ugovore: Ne želi reklamirati proizvode za mršavljenje

S.M.

Foto: Wikimedia Commons

Foto: Wikimedia Commons

Kaže da ne želi zarađivati sa strane poput Kardashianki.Malo tko je prestao pričati o nevjerojatnoj transformaciji popularne pjevačice Adele. Diva fantastičnog glasa je nakon mršavljenja zablistala u emisiji Saturday Night Live gdje je sve oduševila i stasom i glasom.


OK! prenosi da je pjevačica navodno odbila 40 milijuna funti teške ugovore o oglašavanju proizvoda koji su uslijedili nakon njezina gubitka kilograma.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Adele (@adele)

Pjevačica je bombardirana ugovorima različitih brendova, marketinških kompanija i TV mreža. No, Adele nije zagrizla za ugovore i umjesto toga se želi koncentrirati na završavanje albuma kojeg već dugo čekamo. Novi glazbeni album bi trebao izaći iduće godine.


“Adele je hladno odbila nekoliko multi milijunskih ugovora, uključujući pravila prehrane, kompanije koje se bave namirnicama, pakete za vegetarijansku prehranu, kuharice, videa za vježbanje pa čak i modne revije”, kaže izvor.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Adele (@adele)Izvor dodaje da su joj nudili masivne ugovore, ali da Adele ne želi biti poput Kardsahianki i zarađivati tone love “sa strane”.