Posebno animirano ostvarenje

Chris Pratt posudit će glas Mariju u animiranom filmu ‘Super Mario Bros.’

Hina

Foto: Flickr

Foto: Flickr

Premijera filma najavljena je za 21. prosinca 2022. Krajem 2022. godine u kina stiže posebno animirano ostvarenje, film nadahnut svijetom ‘Super Mario Bros.’ igrica, a likovima će glasove posuditi vrhunska postava holivudskih glumaca, među ostalima Christ Pratt i Anya Taylor-Joy, pišu američki mediji.


Chris Pratt posudit će glas debeljuškastome talijanskom vodoinstalateru Mariju, Charlie Day njegovu bratu Luigiju, a Anya Taylor-Joy liku princeze Peach.


Jack Black će glasom utjeloviti negativca Bowsera, Seth Rogen Donkey Konga, a Keegan-Michael Key bit će Toad.
Nitko od glumačke ekipe nije porijeklom Talijan, što je izazvalo žestoku raspravu i bezbroj šala na društvenim mrežama.


Hoće li glumci imitirati talijanski naglasak nije poznato, no u videozapisu objavljenom na Instagramu Pratt je rekao da je “naporno radio” na glasu glavnoga lika.


Otkrio je i da je ta uloga ostvarenje njegova sna, s obzirom na to da je kao dijete često igrao upravo tu igricu.


Kako piše Rotten Tomatoes u animiranom ostvarenju nakratko će biti moguće čuti i glas Charlesa Martineta, čovjeka koji je Mariju posudio glas u originalnoj igrici.


‘Super Mario Bros.’ nastao je u produkcijskoj kući Illumination. Voditelji čitavog projekta su Nintendov Shigeru Miyamoto i Chris Meleandri kao producenti, režiju potpisuju Aaron Horvath i Michael Jelenic, a za scenarij je zadužen Matthew Fogel.


Premijera filma najavljena je za 21. prosinca 2022.