Epidemija koronavirusa

Sedam novozaraženih u Primorsko-goranskoj županiji, a među njima je i liječnica KBC-a Rijeka. ‘Spremaju se nove mjere koje neće biti simpatične’

P. N.

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir Škomrlj

Uz sedam novozaraženih, Primorsko-goranska županija sad ukupno ima 31 slučaj zaraze koronavirusom, dok su 74 osobe izliječene.U Primorsko-goranskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je sedam slučajeva zaraze koronavirusom, a među zaraženima se nalazi i liječnica Kliničkog bolničkog centra Rijeka.


Liječnica je zaražena iako se na radnom mjestu pridržavala svih epidemioloških mjera. Tri osobe među sedam zaraženih dovode se u vezu s jednom maturalnom zabavom, otkud je, sumnja se, potekla zaraza, dok se za troje još utvrđuje gdje i kako su se zarazili.


Uz sedam novozaraženih, Primorsko-goranska županija sad ukupno ima 31 slučaj zaraze koronavirusom, dok su 74 osobe izliječene.
– Da je moglo biti bolje, moglo je, ali situacija je i dalje pod kontrolom. Podatak o sedam novozaraženih sigurno nikoga ne veseli i tjera nas na novi oprez i vjerojatno na nove mjere, koje nam neće biti simpatične, rekao je načelnik Stožera Civilne zaštite Primorsko-goranske županije Boras Mandić.