BOLJA POVEZANOST

Ryanair uvodi nove linije: Iz Rijeke će letjeti za Stockholm dva puta tjedno

P. N.

Foto Reuters

Foto Reuters

Ryanair je ranijih godina prometovao između dva grada, no iz Zračne luke Skvasta koja je dislocirana od Stockholma pa je promjena operacija na Arlandu pozitivna vijest za sve putnike na ovoj liniji.Irski Ryanair najavljuje nove linije za sljedeći ljetni red letenja niz tri hrvatske zračne luke – Rijeke, Zagreba i Zadra.


Iz Rijeke za Stockholm (Arlanda), letjet će dva puta tjedno, od 27. ožujka 2022., četvrtkom i nedjeljom, do 27. listopada sljedeće godine.


Ryanair je ranijih godina prometovao između dva grada, no iz Zračne luke Skvasta koja je dislocirana od Stockholma pa je promjena operacija na Arlandu vrlo pozitivna vijest za sve putnike na ovoj liniji. Ovo je treća najavljena linija Ryanaira za sljedeću godinu iz Rijeke, a ovaj će avioprijevoznik iz Rijeke još prometovati prema Bruxellesu i Londonu.


Iz Zagreba za Bratislavu letjet će dva puta tjedno, od 27.03.2022., svake srijede i nedjelje, do 26. listopada sljedeće godine. Redovne linije između dva grada do sada nije bilo. Također i za Krf, dva puta tjedno, od 04.06.2022., svakog utorka i subote, do 27. rujna sljedeće godine.


Iz Zagreba do sada nije bilo redovne linije prema Krfu. Ova će linija zasigurno biti atraktivna u ljetnim mjesecima s obzirom na to da sve veći broj hrvatskih državljana odlazi na ljetni odmor u Grčku. Uz Solun, Krf je drugo odredište Ryanaira iz Zagreba prema Grčkoj.


Iz Zadra za Sofiju dva puta tjedno, od 27. ožujka 2022., srijedom i nedjeljom, do 26. listopada sljedeće godine. Za Helsinki, dva puta tjedno, od 03. lipnja 2022., ponedjeljkom i petkom, do 30. rujna sljedeće godine.