Eko akcija u subotu

Sve je započela nona Nada s unukom: Svi na Kantridu. Morski prasac čisti plažu

P. N.

snimio Sergej Drechsler

snimio Sergej Drechsler

Sad pozivaju suigrađane na akciju čišćenja koju je inicirala - nona Nada. Po njoj su i nazvali akciju čišćenja, koja će se dogoditi u subotu: "Inicijativa none Nade - eko akcija na Kantridi."Beach bar Morski prasac, koji je za posljednjeg nevremena pretrpio ozbiljnu štetu, ua subotu organizira čišćenje plaže na Kantridi i kamanjem zatrpane šetnice. Dan nakon nevremena koje im je uništilo inventar, iz popularnog beach bara su objavili: “Morski prasac je neuništiv. Pozivamo vas na doček Nove godine na novom Morskom prascu. Naravno uz Krkija i Kantriderse koji su danas došli s lopatama.”


Sad pozivaju suigrađane na akciju čišćenja koju je inicirala – nona Nada. Po njoj su i nazvali akciju čišćenja, koja će se dogoditi u subotu: “Inicijativa none Nade – eko akcija na Kantridi.”


– Na inicijativu none Nade i njenog unuka koji su se ponudili da čiste svoju plažu na Kantridi a nakon ovog posljednjeg nevremena, Morski prasac u suradnji sa udrugom Koga briga, Krkijem i Kantridersima te građanima Kantride i Rijeke organizira u subotu od 11.00 sati čišćenje plaže i kamenjem zatrpane šetnice. Pozvani ste svi, i mladi i stari ekolozi. Lopate s vama dobrodošle. Za sve organizirana besplatna hrana naših vrsnih kuhara i piće. Nema do Kantride. Kantrida-evropski kvart kulture – svakog dana svake godine, stoji u pozivu na akciju.
Pridružite im se.