26. izdanje manifestacije

Fotogalerija sa svečanog otvorenja Kastafskog kulturnog leta: Kulturi ni kiša ne može ništa

Ivana Kocijan

Snimio Sergej Drechsler

Snimio Sergej Drechsler

U sklopu otvorenja sinoć je na Crekvini trebala biti održana predstava »Njuške«, redatelja Matka Raguža, nastala u produkciji Teatra EXIT. Izvedba je odgođena zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, a novi je termin njezinog održavanja 10. rujna kada će biti zatvoreno 26. Kastafsko kulturno leto.Ni kiša ni festivalska zastava koja se nije htjela spustiti nisu uspjeli omesti sinoćnje svečano otvorenje 26. Kastafskog kulturnog leta. Čast da nastupom uveličaju program održan u Gradskoj loži imali su članovi i članice Glazbenog društva Spinčići, Ženskog pjevačkog zbora Učka iz Matulja i Plesne grupe Flame iz Rijeke.


Malobrojne posjetitelje na otvorenju je pozdravio gradonačelnik Grada Kastva Matej Mostarac, predsjednica Udruge Kastafsko kulturno leto Helena Ninković Budimlija, producentica festivala Jelena Milić te pročelnik Upravni odjel za kulturu, sport i tehničku kulturu PGŽ-a Valerij Jurešić.


U sklopu otvorenja sinoć je na Crekvini trebala biti održana predstava »Njuške«, redatelja Matka Raguža, nastala u produkciji Teatra EXIT. Izvedba je odgođena zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, a novi je termin njezinog održavanja 10. rujna kada će biti zatvoreno 26. Kastafsko kulturno leto.
Povrat novca za kupljene ulaznice moguće je ostvariti na prodajnim mjestima na kojima su kupljene.


Program KKL-a večeras se na Crekvini nastavlja revijom »Zdola neba kastavskega« koja se u 5. izdanju održava na temu »čarolija maske«.


snimio Sergej Drechsler


snimio Sergej Drechsler