Solidarnost s Banijom

Pomoć unesrećenima: Lošinjska Jadranka trgovina pomaže dvije obitelji u Strašniku i Mošćenici

Hina

foto: Jadranka trgovina

foto: Jadranka trgovina

Našim štićenicima, obiteljima Golubović i Namesnik, ćemo osigurati kontinuiranu opskrbu potrebnim namirnicama kako bismo im barem malo olakšali tešku situaciju u kojoj su se zatekli, poručio je.ZAGREB – Kvarnerska trgovačka kuća Jadranka trgovina, članice lošinjske Jadranka grupe, pridružila se donatorima osiguravši pomoć dvjema obiteljima u stradalim petrinjskim naseljima Strašnik i Mošćenica, izvijestili su u subotu iz te tvrtke.


Osigurani su paketi s namirnicama, odjećom i obućom kupljeni zajedničkom donacijom svih zaposlenika te je dvjema obiteljima omogućeno besplatno ljetovanje na otoku Lošinju kao i prednost pri zapošljavanju kadrova s potresom pogođenih područja.


Također, Jadranka trgovina je osigurala stipendiju i svu potrebnu opremu kako bi mladoj generaciji u obitelji bio olakšan nastavak školovanja.
Direktor Milutin Džebić kazao je da su se svi zaposlenici tvrtke uključili u pripremu donacija za stradale obitelji.


Našim štićenicima, obiteljima Golubović i Namesnik, ćemo osigurati kontinuiranu opskrbu potrebnim namirnicama kako bismo im barem malo olakšali tešku situaciju u kojoj su se zatekli, poručio je.


„Teško je riječima opisati koliko nam znači spoznaja da u ovako teškoj situaciji nismo sami. Nesebična želja divnih ljudi koji su se ujedinili da nam pomognu vraća nam nadu u naizgled neizvjesnu budućnost“, istaknuli su članovi obitelji Golubović i Namesnik, stoji u priopćenju Jadranske trgovine.