Bastien Gonzalez

Priuštite si kraljevski tretman: Slavni pediker holivudskih zvijezda stiže na otok Lošinj

P. N.

Bastien Gonzalez / Foto Lošinj Hotels and Villas

Bastien Gonzalez / Foto Lošinj Hotels and Villas

Oni koji žele isprobati Bastienove glamurozne signature tretmane kojima je stekao slavu i status kralja pedikure, sada će imati još jedan razlog da posjete hotel Bellevue 5* u prekrasnoj uvali Čikat na Lošinju. Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett, Naomi Campbell i Robert De Niro samo su neka od poznatih imena na listi Bastienovih slavnih klijenata 


MALI LOŠINJ Ovoga ljeta priuštite si kraljevski tretman u kojemu uživaju svjetske zvijezde. Čarobna uvala Čikat u srpnju će ugostiti Bastiena Gonzaleza, slavnog pedikera holivudskih zvijezda, koji će po treći put posjetiti Mali Lošinj i hotel Bellevue, u kojem će boraviti od 14. do 24. srpnja.


Na Bastienovom popisu klijenata nalaze se brojni poznati i slavni. Oni koji žele isprobati Bastienove glamurozne signature tretmane kojima je stekao slavu i status kralja pedikure, sada će imati još jedan razlog da posjete hotel Bellevue 5* u prekrasnoj uvali Čikat na Lošinju.
 


Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett, Naomi Campbell i Robert De Niro samo su neka od poznatih imena na listi Bastienovih slavnih klijenata.


U svijetu ljepote i kozmetike poznat kao „princ golih stopala“ i „virtuoz za stopala“, Bastien je podigao pojam njege o stopalima na novu razinu posebno izrađenim inovativnim tehnikama i posvećenošću koju pruža u kakvima u svojevremeno uživali članovi kraljevskih obitelji.


Bastien Gonzalez / Foto Lošinj Hotels and Villas

Bastien Gonzalez / Foto Lošinj Hotels and Villas


Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja u struci, za što su zaslužni tretmani koji se baziraju na isticanju prirodne ljepote i sjaja kože i noktiju.


 


Bastien često uspoređuje njegu i brigu o zdravlju stopala s redovitom zubnom higijenom te kaže da prakticirajući oboje sprječavamo nastajanje problema i nelagoda.


Bastienovom povratku u uvalu Čikat raduju se gosti koji će imati prilike uživati u personaliziranim i posebno prilagođenim tretmanima te jedinstvenom pristupu.


Njegovi tretmani uključuju dijamantnu prašinu i kreme za poliranje koje su nekada bile rezervirane za kraljeve, te će se savršeno uklopiti u već bogatu ponudu Spa Clinic hotela Bellevue. Kompletni wellness programi Bellevue Spa Clinic nude uživanje u punom smislu te riječi, a jedino što gosti trebaju napraviti je opustiti se i prepustiti stručnjacima da se pobrinu za sve. 


Hotel Bellevue 5* svojim cjelovitim i jedinstvenim tretmanima u sklopu Spa Clinic već godinama mami turiste u uvalu Čikat, a cijeli hotel dizajniran je kako bi gostima pružio ultimativni užitak.


Ovaj lošinjski hotel dio je Luxury kolekcije hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas, te je već godinama jedan od omiljenih luksuznih hotela na Trip Advisoru.