Europarlamentarka

Biljana Borzan posjetila Cres, dala podršku Marinu Gregoroviću: “Mlad je i energičan”

Walter Salković

Foto Walter Salković

Foto Walter SalkovićNizu SDP-ovih političara koji su došli podržati Marina Gregorovića u njegovoj kandidaturi za gradonačelnika Cresa pridružila se i Biljana Borzan, zastupnica u Europskom parlamentu.


– U svom sam se radu u Europskom parlamentu dobrim dijelom fokusirala na kvalitetu i uvijek nastojim našim građanima ukazati na ono što je najbolje. Dolaskom u Cres i druženjem s našim dogradonačelnikom, a budućim gradonačelnikom, građanima šaljem poruku da je on najkvalitetniji kandidat.


Nije to samo zbog toga što ga poznajem i vjerujem da ima potencijala za tu funkciju, nego zato što je Marin već odradio jedan mandat i pokazao da zna raditi i zna u detalje što Cresu treba. On na ove izbore ide s rezultatima iza sebe, a ne samo s obećanjima.
Kad pitate ljude kakvog bi željeli gradonačelnika, oni će uvijek reći da bi voljeli nekog mlađeg s energijom, ali da bude iskusan te da ne uči u hodu i na svojim greškama.


U tom je smislu Marin odlična kombinacija jer je mlad i energičan, a s druge strane ima potrebno iskustvo, rekla je Borzan tijekom druženja s članovima stranaka koje podržavaju Marina Gregorovića u njegovoj kandidaturi, a to su SDP, PGS, HSS, IDS i HSU.