Nastup u Kristalnoj dvorani

KONCERT ZA PAMĆENJE Ranierijev opatijski san i tisuću i jedna emocija

Aleksandra Kućel Ilić

Massimo Ranieri u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner / Snimio Mateo LEVAK

Massimo Ranieri u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner / Snimio Mateo LEVAK

Romantične talijanske pjesme dirnule su mnoge koji su uz Ranierijeve pjesme odrastali, ali i publiku mlađeg uzrasta privrženu spoju teksta i glazbe koji se jednostavno »ne može prestati slušati«OPATIJAMassimo Ranieri, poznati talijanski pjevač i šampion Sanrema, uveličao je svojim današnjim koncertom u Opatiji Tjedan talijanskog jezika u svijetu, te Dane talijanske kulture Generalnog konzulata Italije u Rijeci.


Pod kristalnim lusterima legendarne dvorane hotela Kvarner, održao je koncert pod nazivom »Sogno e Son Desto 500 volte«.


Na svom jubilarnom koncertu iz ove turneje, pjevač koji je tijekom dugogodišnje karijere prodao više od 14 milijuna ploča i pobjednik Sanrema 1988. godine s pjesmom »Perdere l’ amore« koja je postala njegovom najvećom uspješnicom, vladar pozornice i komunikacije s publikom, pružio je svima koji su ga došli poslušati zbilja nezaboravnu večer prepunu emocija. Opravdao je naziv ambasadora talijanske glazbe i puna je dvorana bila njegovog energičnoga glasa.

Foto galerija: Massimo Ranieri u Kristalnoj dvorani u Opatiji Foto: Mateo LevakRomantične talijanske pjesme dirnule su mnoge koji su uz Ranierijeve pjesme odrastali, ali i publiku mlađeg uzrasta privrženu spoju teksta i glazbe koji se jednostavno »ne može prestati slušati«.


Više možete pročitati u tiskanom izdanju novog lista u nedjelju!