U susret Božiću

Otvoren opatijski advent: Devetnaest adventskih lokacija, 20 kilometara lampica, više od 10.000 različitih dekorativnih elemenata

Aleksandra Kućel Ilić

snimio Vedran Karuza

snimio Vedran Karuza

Premijerna večer protekla je uz sjaj tisuću lampica, te škljocanje brojnih kamera i mobitela, a bajkoviti ugođaj, premda uz propisana ograničenja, u »kvarnerskoj perli« potrajat će sve do iza božićno-novogodišnjih blagdana.OPATIJA – Opatijski je Advent »top«! Sve je čarobno dekorirano, a postavljeno je čitavo »more« svjetlosnih atrakcija, tako da se od večeras, svi koji to požele, uz pridržavanje epidemioloških mjera, mogu pridružiti neobičnoj predblagdanskoj šetnji gradom i otkrivati tajne » Najljepšeg Adventa uz more«.


Dočekat će ih čak 20 kilometara lampica, više od 10.000 različitih dekorativnih elemenata i poseban ugođaj na čak 19 adventskih lokacija. Nije ih teško pronaći, jer Opatija od večeras doslovce »blista« i teško je reći što je od svega ponuđenog najljepše.


Foto galerija: Advent u Opatiji Foto: Vedran Karuza


Premijerna večer protekla je uz sjaj tisuću lampica, te škljocanje brojnih kamera i mobitela, a bajkoviti ugođaj, premda uz propisana ograničenja, u »kvarnerskoj perli« potrajat će sve do iza božićno-novogodišnjih blagdana.