NAtječaj

Opatija traži kandidate za dodjelu javnih priznanja

Aleksandra Kućel Ilić

Prijedlozi se podnose do 15. ožujkaGrad Opatija objavio je pozivni natječaj za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja Grada Opatije i to za imenovanje počasnim građaninom Grada Opatije, za nagradu Grada Opatije za životno djelo i godišnju nagradu.


Prijedlog za dodjelu javnih priznanja mogu dati najmanje trećina vijećnika Gradskog vijeća, radna tijela Gradskog vijeća grada Opatije (osim Ocjenjivačkog suda za dodjelu javnih priznanja Grada Opatije), kao i ovlaštena tijela pravnih osoba, političkih stranaka i udruga građana.


Kako stoji u pravilima, ovlašteni predlagatelji ne mogu za dodjelu javnih priznanja predložiti samog predlagatelja, ali mogu predložiti vlastite članove, odnosno zaposlenike.
– Natječaj je otvoren od 15. siječnja do 15. ožujka. Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja podnose se od 15. siječnja zaključno do 15. ožujka neposredno u pisarnicu Grada Opatije ili preporučenom pošiljkom, u zatvorenoj koverti s naznakom »Prijedlog za dodjelu javnih priznanja Grada Opatije, ne otvarati« – poručili su iz Grada Opatije.