Sporazum

Grad i Rijeka sport dogovorili: Bazeni i stadion Kantrida i za opatijske sportaše

Aleksandra Kućel Ilić

Foto Grad Opatija

Foto Grad Opatija

Potpisan je sporazum Grada Opatije i Rijeka sportaGrad Opatija i Rijeka sport potpisali su Ugovor o davanju na korištenje sportskih objekata u 2022. godini.


Ugovor se odnosi na korištenje bazena Kantrida, bazena za skokove u vodu i stadiona Kantrida za treninge i natjecanja opatijskih sportskih klubova, odnosno Nogometnog kluba Opatija i Vaterpolo kluba Opatija.


Proračunom Grada Opatije za 2022. godinu za tu je namjenu osiguran ukupni iznos od 600 tisuća kuna, objavljeno je na mrežnim stranicama Grada Opatije.
– Izuzetno mi je drago što nastavljamo našu suradnju s Rijekom, susjednim gradom s kojim se logično nadopunjavamo u korištenju sportske infrastrukture.


No, imamo se i mi čime pohvaliti, a u budućnosti ćemo imati još i više sportskih objekata pa će sportaši dvaju gradova imati još više izbora.


Isto tako, zahvaljujemo Rijeka sportu što nam izlazi u susret vezano uz treniranje naših klubova za vrijeme održavanja manifestacija u opatijskoj dvorani »Marino Cvetković« – naglasio je prilikom potpisivanja ugovora gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin.


– U ime Rijeka sporta i Grada Rijeke zahvaljujem Gradu Opatiji na poslovnoj suradnji.


Danas smo potpisali još jedan ugovor kojim Grad Opatija osigurava maksimalno kvalitetne uvjete za svoje sportaše. I do sada je suradnja bila odlična, a zadovoljstvo korisnika iznimno visoko, a mi ćemo se truditi da to tako ostane te partnerski reagirati u kontekstu bilo kakvih potreba – istaknuo je direktor Rijeka sporta Igor Butorac.