Foto natječaj

Festival Opatija dijeli nagrade za fotografije Božića u Opatiji

Portal Novi list

Klizalište Ledena čarolija u Opatiji / Foto Luigi Opatija

Klizalište Ledena čarolija u Opatiji / Foto Luigi Opatija

Ako je i vama to najdraže doba godine, pozivamo vas da podijelite s nama svoje najdraže trenutke božićno-novogodišnjeg perioda u Opatiji zabilježene fotoaparatom, poručujuIako im u ušima još uvijek odzvanja glazba s brojnih koncerata na Ljetnoj pozornici, u Festivalu Opatija već čujemo poziv božićnih zvončića.


“Ako je i vama to najdraže doba godine, pozivamo vas da podijelite s nama svoje najdraže trenutke božićno-novogodišnjeg perioda u Opatiji zabilježene fotoaparatom – bilo da ste oponašali orašara u Parku Angiolina, napokon izveli piruetu na klizalištu na Ljetnoj, napravili selfie pored velike božićne jelke u centru Gervais, grijali se na klupici u Parku sv. Jakova brkovima od tople čokolade, Madonnini stavili rogove od soba ili samo uhvatili neki lijepi božićni trenutak na potezu od Voloskog do vrha Učke.


Pošaljite nam do 5 fotografija, odabrane ćemo izložiti u foajeu centra Gervais na izložbi „Moja božićna čarolija u Opatiji“, a najbolje od njih nagradit ćemo poklon paketima ulaznica za programe tijekom ove zime u organizaciji Festivala Opatija u centru Gervais i na Ljetnoj pozornici.
Fotografije, uz ime i prezime, molimo pošaljite na e-mail adresu: [email protected] do srijede, 10. studenog 2021.


Na kraju, teška srca stavljamo ovu „nepopularnu“ crticu: Organizator (Festival Opatija) ima pravo ne odabrati poslane radove, ne izložiti ih i ne dodijeliti nagrade”, poručuju iz Festivala Opatija.