Restart koalicija

Saša Đujić se u Novom Vinodolskom pohvalio da je među najaktivnijim zastupnicima

Franjo Deranja

Foto Franjo Deranja

Foto Franjo Deranja

Zalagao sam se, a s time ću i nastaviti, za stambeno zbrinjavanje mladih, za smanjenje poreza i parafiskalnih nameta, za veće rodiljne naknade, za pravednije i efikasnije pravosuđe, poručio jeNOVI VINODOLSKI – Novljanin Saša Đujić (SDP) jedan je do najaktivnijih saborskih zastupnika a za riječ se u proteklom mandatu javio rekordnih 817 puta.


U ovom razdoblju smanjenih predizbornih aktivnosti, i to zbog epidemioloških razloga, Đujić se ipak predstavio pred svojim potencijalnim biračima u Novom Vinodolskom. U prvi saborski saziv ušao je još 2011. godine.


– Zalagao sam se, a s time ću i nastaviti, za stambeno zbrinjavanje mladih, za smanjenje poreza i parafiskalnih nameta, za veće rodiljne naknade, za pravednije i efikasnije pravosuđe, a upozoravao na korupciju u redovima vladajućih, na netransparentnu predaju INA-e Mađarima i na kriminal u AGROKOR-u. – rekao je kandidat RESTART koalicije „Za novi početak“, Saša Đujić naglašavajući značenje ovih izbora „jer oni određuju smjer kojim će Hrvatska dalje krenuti, u stabilizaciju gospodarstva, novu obrazovnu reformu, moratorij na kredite, te ostalo, što sve nudi SDP zajedno s koalicijskim partnerima HSS-om, HSU-om i Snagom i GLAS-om“.
Čelnici SDP-a, PGS-a i HSU-a Novog Vinodolskog – Mihael Jovanović, Zoran Butorac i Jadranka Jovanović – pozvali su građane, birače u 7. izbornoj jedinici, da u nedjelju iziđu na izbore i svoj preferencijalni glas daju Saši Đujiću, kandidatu na 12. mjestu na 19. listi Restart koalicije.