Humanitarna akcija

I novljanski Crveni križ provodi akciju Solidarnost na djelu, evo kako pomoći

Franjo Deranja

Foto Franjo Deranja

Foto Franjo Deranja

Novljansko Gradsko društvo Crvenog križa poziva sugrađane da se uključe u ovu humanitarnu akciju svojim prilogom kupnjom bonova zahvalnosti od volonterkiGradsko društvo Crvenog križa Novi Vinodolski kroz listopad i studeni na području Grada Novog Vinodolskog i Vinodolske općine provodi humanitarnu sabirnu akciju Solidarnost na djelu, kao zajedničku akciju svih društava Hrvatskog Crvenog križa. Akcija se provodi pod sloganom »Ne dvoji, za drugog izdvoji«.


Riječ je o tradicionalnoj akciji u sklopu koje se prikupljaju financijska sredstva koja su namijenjena za najsiromašnije građane sa svrhom ublažavanja siromaštva i socijalne isključenosti.


Novljansko Gradsko društvo Crvenog križa poziva sugrađane da se uključe u ovu humanitarnu akciju svojim prilogom kupnjom bonova zahvalnosti od volonterki.
Bonovi su ovjereni žigom GDCK-a. Uključivanje u akciju Solidarnost na djelu moguće je i putem uplata na žiro račun Gradskog društva Crvenog križa Novi Vinodolski otvorenog za potrebe ove akcije.


Sve zainteresirane pravne i fizičke osobe u akciju se mogu uključiti do 30. studenog, i to uplatom na IBAN HR122340 0091 5111 5389 5, model 00, poziv na broj 49, opis plaćanja: Solidarnost na djelu 2021.


Prikupljena financijska sredstva koristit će se za kupnju namirnica za božićne pakete hrane za socijalno ugroženo stanovništvo na području djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Novi Vinodolski.


Od ukupnog prihoda ove akcije 5 posto bit će uplaćeno u Fond solidarnosti Hrvatskog Crvenog križa.