Koalicija HDZ-HSS

I ministar Butković na listi za Gradsko vijeće Novog Vinodolskog

Franjo Deranja

Foto Franjo Deranja

Foto Franjo DeranjaU središtu Novog Vinodolskog predstavljena je lista kandidata koalicije HDZ-HSS za izbor članova Gradskog vijeća Novog Vinodolskog. To su Oleg Butković, Tena Peričić, Marijana Špalj, Hrvoje Sokolić, Ana Jovanović, Velibor Topolovec, Marinko Buljat, Nenad Cvitković, Iva Uremović, Dragana Baričević, Zoran Djak, Tatjana Lekaj i Neven Pavelić.


– Riječ je o osobama koje su svojim poslovnim karijerama i društvenim angažmanom prepoznatljive našim sugrađanima. To je tim iznimno kvalitetnih ljudi. Tu su neka imena koja su već bila na listi prije četiri godine, a isto tako i nova, te smo na taj način osvježili listu kvalitetnim ljudima.


S obzirom na pandemiju koronavirusa otvorio sam Facebook stranicu čime je olakšana komunikacija s našim građanima. Ipak, svjestan sam da svi građani nisu prisutni na društvenim mrežama pa osjećam potrebu obratiti se i ovim putem.
Ujedno pozivam sve svoje drage sugrađanke i sugrađane da se ne ustručavaju postavljati pitanja te ukazivati na određene probleme, poručio je Tomislav Cvitković (HDZ), kandidat za gradonačelnika.