Odličan posjet

Domaći gosti za Uskrs napunili Family Hotel Lišanj

Franjo Deranja

Family Hotel Lišanj

Family Hotel LišanjZa blagdan Uskrsa novljanski Family Hotel Lišanj odlično je posjećen: 400 gostiju napunilo je taj zasad jedini otvoreni hotelski objekt u gradu a svi su posjetitelji domaći turisti iz kontinentalnih dijelova Hrvatske.


Family Hotel Lišanj, koji na Crikveničko-vinodolskoj rivijeri posluje u sastavu crikveničke hotelske tvrtke Jadran d.d., ususret ovogodišnjoj turističkoj sezoni upotpunio je ponudu – uz već ranije uređen bazen u objektu – wellness sadržajima, dječjim igraonicama i karting stazom za sve uzraste.


Prema riječima direktora hotela, Igora Martinčića, i šefice recepcije, Anite Fele, svi posjetitelji koji ove dane blagdana provode u hotelu najavili su se i rezervirali smještaj putem on-line aplikacija za dolazak u njihov Family Hotel Lišanj u Novi Vinodolski.
– Rezervacije nam i dalje pristižu za idućih tjedan dana, a nadamo se da ćemo i u nastavku travnja te u svibnju također biti dobro posjećeni.


Time već sada možemo biti zadovoljni i ocijeniti da smo dobro ušli u ovogodišnju turističku predsezonu, – rekao je direktor hotela Igor Martinčić.