A već smo se "uljuljali"

Slovencu “oplindrali” kuću u Prizni

Marin Smolčić

Snimio M. GRACIN

Snimio M. GRACIN

Ukradeno je mnoštvo vrijednog električnog i ručnog alata, vanbrodski motor, motorni trimer kao i sva sila predmeta za svakodnevnu uporabuVeć smo se bili „uljuljali“ kako su za provale u vikendice po Jadranu krivi migranti. Događalo se to u nekoliko navrata, ali osim par konzervi i nešto odjeće nisu nestajale druge, vrijednije stvari.


U vremenu od 24. do 30. listopada 2020. godine u trajektnom pristaništu Prizna nepoznati je počinitelj je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 49-godišnjeg slovenskog državljanina.


Ukradeno je mnoštvo vrijednog električnog i ručnog alata, vanbrodski motor, motorni trimer kao i sva sila predmeta za svakodnevnu uporabu
Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.


Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom iz Otočca zbog osnova sumnje da počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave.
Budući da nije posjedovao valjane registracijske pločice na traktorskoj prikolici, on se snašao i iskoristio nevažeće pa ih koristio na navedenom vozilu za sudjelovanje u prometu.


Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.