Mjesec hrvatskog turizma

NP Sjeverni Velebit spustio cijenu obiteljskih ulaznica

Dorotea Prpić

Sjeverni Velebit

Sjeverni Velebit

Obiteljska ulaznica 35% jeftinijaI nacionalni park Sjeverni Velebit uključen je u akciju »Mjesec hrvatskog turizma«.


Radi se o projektu Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojim se tijekom mjeseca listopada omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz brojne uštede, a u ponudi su razni turistički proizvodi, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja, sve s ciljem da se potakne domaći turizam i poveća turistički promet u posezoni.


Povodom ove akcije, svi posjetitelji koji će tijekom listopada posjetiti Nacionalni park Sjeverni Velebit i/ili centar za posjetitelje Kuću Velebita ostvaruju popust od 35 posto.
Popust se odnosi na obiteljsku ulaznicu za Nacionalni park Sjeverni Velebit, obiteljsku ulaznicu za Kuću Velebita ili kombiniranu obiteljsku ulaznicu za Nacionalni park Sjeverni Velebit i Kuću Velebita.


»Pozivamo sve posjetitelje da iskoriste ovu priliku za upoznavanje prirodnih i kulturnih vrijednosti Parka po znatno pristupačnijim cijenama, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na tel: 053/665-380 ili na e-mailove: [email protected] i [email protected]«, poručuju iz NP-a Sjeverni Velebit.