Lokalni izbori u Lici

Javnosti predstavljen Goran Bukovac, kandidat za gradonačelnika iz Otočca z redova HSP-a

Marin Smolčić

foto: Marin Smolčić

foto: Marin Smolčić

Prilikom ovoga predstavljanja nazočnima se obratio i Tino Ostović, poznati otočki poduzetnik, nezavisni kandidat na HSP-ovoj listi za zamjenika župana.OTOČAC – Hrvatska stranka prava (HSP) predstavila je večeras u maloj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta stranačkog kandidata za gradonačelnika Otočca Gorana Bukovca(41). Govoreći o svojem programu na mjestu gradonačelnika Otočca ovaj diplomirani politolog nije dvojio kako će njegova ekipa na listi za Gradsko vijeće biti servis građana.


– Naši građani nisu zaslužili da se o njihovim problemima i sudbinama politizira i skupljaju jeftini politički poeni. U Otočcu nedostaje iskrena komunikacija i veća transparentnost rada lokalne samouprave, uz veći stupanj javnog prikazivanje utroška gradskog proračuna. Odnosi među ljudima koji su donosili odluke o našem gradu su pokazatelj kako se ne smiju ponašati u političkom životu. Vjerujem da su tih činjenica naši sugrađani itekako svjesni. Zato mi s našom listom želimo u što većem broju uključivati naše sugrađane u rješavanju važnih problema Otočca. Želimo postići digitalizaciju Gradske uprave, lokalnih poduzueća i ustanova.


Kao odgovorni i ozbiljni ljudi mi vam ne možemo obećati zapošljavana u gradska poduzeća, ali možemo obećati da će Gradska uprava uvijek biti servis i na usluzi građana. Smatramo kako su poduzetnici nositelji temeljnih društvenih vrijednosti koji svojim inovativnim idejama i radom stvaraju nova dobra u svim područjima ljudskog djelovanja, zaključioje Goran Bukovac, kandidat HSP-a za gradonačelnika Otočca.
Prilikom ovoga predstavljanja nazočnima se obratio i Tino Ostović, poznati otočki poduzetnik, nezavisni kandidat na HSP-ovoj listi za zamjenika župana.


Potporu svojim kandidatima dolaskom su ukazali tajnik ŽO HSP-a Milan Mataija, kao i kandidati za gradonačelnika Grad Gospića i njegovu zamjenicu Karlo Starčević i Kristina Prša. Goran Bukovac voditelj je Đačkg doma, predavač u Srednjoj školi Otočac, kao i široko angažiran u društvenog životu svojega grada.