Ministar u posjeti

Butković u Lici podupro HDZ-ove kandidate

Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Ministar prometa posjetio Gospić i Otočac, održao radne sastanke s članovima stranke te se susreo s građanimaObilaskom gradova Like ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković (HDZ) pružio je potporu za nadolazeće lokalne izbore kandidatima svoje stranke u Gospiću i Otočcu.


U Gospiću je boravio kako bi dao potporu Ernestu Petryju – kandidatu HDZ-a za župana Ličko-senjske županije te Mariju Stilinoviću i Aneli Serdar Pašalić kao kandidatima za gradonačelnika i zamjenicu gradonačelnika Grada Gospića.


U prostorijama HDZ-a u Gospiću najprije je održan radni sastanak ministra s članovima Gradske organizacije HDZ-a Gospića na kojemu su teme bile infrastrukturni i cestovni problemi s kojima se susreću građani grada Gospića.
Zaključak sastanka je da će Ministarstvo u nadolazećem razdoblju poduprijeti rješavanje problema tranzitnog prometa kroz centar Gospića, izgradnju zapadne i istočne obilaznice grada, kao i rekonstrukcije postojećih cesta.


Ministar je u pratnji dijela članova GO HDZ-a Gospića obišao netom završenu rekonstrukciju dionice državne ceste D 25, odnosno Kanišku ulicu koja je rekonstruirana u dužini od 800 metara od strane Hrvatskih cesta.


Nakon što su domaćini upoznali ministra s tijekom predizborne kampanje i brojnim stranačkim aktivnostima Butković je izrazio zadovoljstvo novim poletom ličkog HDZ-a.


– Drago mi je što ste vrlo aktivni, što ste svakako izabrali prave ljude za najviše lokalne funkcije u županiji, po gradovima i Općinama.


Na ovaj će se način HDZ posvuda pokazati kao vodeća i respektabilna stranka koja će svojom odgovornošću pokazati da je dorasla svim izazovima vremena koja su ispred nas.


Hrvatska demokratska zajednica je na ovim prostorima tradicionalno najjača politička i kreativna snaga i vjerujem da će tako i ostati, poručio je ministar Oleg Butković iz Gospića.


Tijekom obilaska grada ministar Butković susreo se s mnogim građanima i odgovarao na njihova pitanja.


U Otočcu je ministra primio predsjednik GO HDZ-a Otočac i nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Otočca dr. Branislav Šutić, kandidatkinja HDZ-a za zamjenicu župana Ličko-senjske županije Jasna Orešković Brkljačić, svi kandidati na listi za Gradsko vijeće, kao i kandidat HDZ-a za gradonačenika Grada Otočca Edy Sladović.