SUŠAK I KANTRIDA

KBC Rijeka počeo cijepljenje djelatnika trećom dozom: Tvrde da je dobrovoljni odaziv velik

P. N.

Foto KBC Rijeka

Foto KBC Rijeka

Cijepljenje se u ponedjeljak odvijalo na lokalitetu Rijeka, dok će se u utorak i srijedu nastaviti na lokalitetima Sušak i Kantrida.RIJEKA – U ponedjeljak, 18. listopada 2021. započelo je cijepljenje djelatnika KBC-a Rijeka trećom dozom cjepiva protiv bolesti COVID-19, priopćili su iz KBC-a.


Cijepljenje se u ponedjeljak odvijalo na lokalitetu Rijeka, dok će se u utorak i srijedu nastaviti na lokalitetima Sušak i Kantrida.  Već se prvog dana za cijepljenje trećom dozom dobrovoljno prijavilo 800 djelatnika KBC-a Rijeka.


Tim je povodom ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. Alen Ružić izrazio zadovoljstvo što će sigurnost zaposlenika i pacijenata u riječkoj bolnici biti podignuta na višu razinu, dodajući da će se cijepljenje djelatnika KBC-a Rijeka nastaviti ovisno o primitku druge doze jer je taj podatak važan pri planiranju primjene treće doze.
U KBC-u Rijeka postotak zaposlenika s COVID putovnicama bliži se broju od 90 posto, a posljednjih je dana još stotinjak djelatnika pristupilo prvom cijepljenju.


KBC Rijeka nastavlja provoditi najstrože preventivne mjere u svim segmentima kliničkog rada kako u dijelu koji se odnosi na bolesnike tako i u dijelu koji obuhvaća zaposlenike, pri čemu se oni necijepljeni redovito testiraju dva puta tjedno, zaključuju iz KBC-a.