Primopredaja

Katarina Mihelčić preuzela rukovođenje Delnicama

Marinko Krmpotić

Katarina Mihelčić i Ivica Knežević / Foto Marinko Krmpotić

Katarina Mihelčić i Ivica Knežević / Foto Marinko Krmpotić

Grad ostavljam u "plusu" od 3,5 milijuna kuna, poručio je dosadašnji gradonačelnik Ivica KneževićPotpisivanjem službenog akta o primopredaji vlasti, u Delnicama je rukovođenje najvećom goranskom sredinom od Ivice Kneževića, koji je tu dužnost obavljao punih osam godina, preuzela nova gradonačelnica Delnica – Katarina Mihelčić.


Čestitajući joj u uvodnoj riječi na pobjedi i izbornim rezultatima, dosadašnji je gradonačelnik istaknuo da su ti rezultati posljedica brojnih realiziranih projekata i dobrog rukovođenja gradom u čemu je kao njegova zamjenica sudjelovala i nova gradonačelnica.


– Vjerujem u njen daljnji kvalitetan rad na korist svih stanovnika s područja Grada Delnica. Ostavljam Grad u vrlo stabilnom stanju likvidnosti s povijesnim pozitivnim rezultatom od 3,5 milijuna kuna “plusa”.
Vjerujem da će se tim tempom nastaviti i dalje, a nadam se i boljem odnosu države prema Gorskom kotaru, što bi dodatno pripomoglo u rukovođenju Delnica, rekao je Knežević.


Katarina Mihelčić zahvalila je na dobrim željama i naglasila kako zna da tek sada slijedi pravi posao.


– No, imala sam u proteklih osam godina jako dobrog učitelja koji se nosio s iznimnim izazovima kao što su bile elementarne nepogode, pandemija koronavirusa te financijske nedaće.


Iskustvo stečeno u tih osam godina svakako će mi bitno pomoći u ovom poslu koji je vrlo ozbiljan i odgovoran, a ja ću se potruditi raditi ga što kvalitetnije.


Očekujem potporu i županijskih i državnih tijela te vjerujem u ostvarenje temeljnog slogana naše kampanje – Delnice, grad po mjeri čovjeka, rekla je gradonačelnica Mihelčić.