Luda noć u Lovranu

Koktelsi i Mustafi otvorili sezonu ljetnih fešti

Portal Novilist.hr

Putujući cirkus Koktlesi, pojačani ekipom iz Mustafa, rasplesali u lovranski mul do ranih jutarnjih sati, a feštu je dodatno začinila pobjeda Rijeke i osvajanje Superkupa te dolazak mnogobrojnih navijača s Kantride.LOVRAN Prohladno vrijeme i oblaci koji su cijelo vrijeme opasno prijetili kišnim kapima, nisu uspjeli pokvariti jučerašnju feštu u Lovranu, makar se topla ljetna večer mogla samo ‘sanjati’. Fešta je počela grmljavinom i pljuskom koji je primorao bendove i tehničare na brzinsko ponavljanje gradiva, tj. već postavljenu binu, razglas i instrumente raspremit, pa ponovo postavit za feštu…


Putujući cirkus Koktlesi, pojačani ekipom iz Mustafa, rasplesali u lovranski mul do ranih jutarnjih sati, a feštu je dodatno začinila pobjeda Rijeke i osvajanje Superkupa te dolazak mnogobrojnih navijača s Kantride.


Nakon polki i valcera za zagrijavanje tabana i kukova, na red su stigle pjesme za zagrijavanje glasnica i ruku. Autorske pjesme, hrvatski pop i zabavni hitovi izmjenjivali su se tijekom večeri, a sve je kulminiralo predstavljanjem članova Koktelsa.