PRETPLATA

Pretplatite se na Novi list i uštedite

NL Promo

Saznajte sve novosti iz vlastitog doma uz pretplatu na tiskano ili online izdanje Novog lista

TISKANO IZDANJE
Pridružite se klubu pretplatnika Novog lista i uživajte u svom primjerku novina svakog jutra bez odlaska do kioska i dućana. Pretplata je zasigurno i sigurnija opcija u vrijeme korone.


Osim toga, zbog popusta ćete ostvariti značajnu mjesečnu uštedu. Na primjer, ako se pretplatite na 1 mjesec, cijena po primjerku će doći 7.23 kune umjesto 10 kuna koliko bi došlo na kiosku. Što je duža pretplata – veći je popust! Tako pretplata na godinu dana donosi cijenu primjerka već od 6.06 kune, a na dvije godine cijenu od čak 5.47 kuna po primjerku.

A kako bi novine sigurno stizale na vašu adresu, za dobrodošlicu ćemo vam na poklon poslati sandučić za primanje novina.


Za više informacija i narudžbe, slobodno nas kontaktirajte na 051/650-043, 051/650-194 ili na mail adresu [email protected]ONLINE IZDANJE


Pretplata na online izdanje Novog lista ima puno prednosti, a jedna od njih je ujedno i ona najvažnija: pristup dnevnom sadržaju od ranih jutarnjih sati bilo gdje u svijetu.


Internet nam pomaže da u realnom vremenu budemo u tijeku s najnovijim vijestima i informacijama, stoga je pretplata na online izdanje Novog lista odlična ideja za pravovremeno dobivanje točnih i provjerenih informacija.


Osim što Novi list online možete čitati bilo kada i bilo gdje, ne morate se uopće pomaknuti iz svoje omiljene poze. Bilo da ste na kauču, fotelji ili još uvijek u krevetu, vijesti iz različitih rubrika dostupne su vam u svakom trenutku.


Osim toga, za listanje dnevnih novina online potreban vam je samo smartphone pa će vam vijesti biti, doslovce u ruci.


Pretplata na online Novi list također donosi nižu cijenu izdanja pa vas, kada izračunate, cijena po primjerku novina u online verziji stoji tek 3.33 kune u pretplati na jedan mjesec. Što je dulja pretplata, to je niža cijena primjerka pa vas u slučaju pretplate na dvije godine, jedan primjerak online novina stoji tek 2.47 kuna.


Dodatan plus online pretplate? Pretplata uključuje i pretraživanje te pristup arhivi, a online izdanje slobodno možete i isprobati besplatno!