PRETPLATA ENIGMATIKA

Pretplatite se na naša enigmatska izdanja i trenirajte svoj um

NL Promo

Foto: iStock

Foto: iStock

Križaljke su omiljena razbibriga mnogim našim čitateljima i zato predlažemo pretplatu na sva naša enigmatska izdanja – Feniks, Skandi Feniks, Super Skandi Feniks i Super Feniks!


U nastavku donosimo nekoliko super razloga zašto je rješavanje križaljki odlična ideja i to prema znanstvenicima.


Križaljke jačaju vašu memoriju


Redovitim rješavanjem križaljki možete doprinijeti jačanju vlastite memorije i funkcija mozga, a istraživačica Ann Lukits kaže da ovakve aktivnosti mogu poboljšati mentalne funkcije i kod pacijenata koji pokazuju rane simptome demencije ili imaju oštećenja mozga.


Povezuju vas s drugima


Ako rješavate križaljke uz još nekoliko dragih vam ljudi, takva će akcija zasigurno potaknuti zbližavanje i grupni rad. Rad u grupi pomaže da učvrstite svoje odnose dok istovremeno provjeravate svoje znanje.


Nije li zapravo super ideja organizirati kućno obiteljsko natjecanje da vidite tko se najbolje snalazi s križaljkama ili rebusima? Bacite okladu pa neka „gubitnik“ večeri cijeli tjedan brine o kućanskim poslovima.


Pomažu vam otkloniti negativne misli


Zasigurno ste se bar jednom uhvatili kako rješavate križaljke toliko koncentrirano da ste zaboravili zašto vas je danas netko naljutio? Upravo je to fantastična strana rješavanja križaljki, zagonetki, rebusa i svega što možete pronaći u našem Feniksu i Skandiju.


Osim što ćete naučiti nove riječi, isključit ćete se od okoline, zaboraviti na sve probleme toga dana i usvajati nova znanja.Pretplatite se na paket naših enigmatskih izdanja po povoljnim uvjetima i trenirajte svoj um.


U pretplatu su uključena sva enigmatska izdanja Novog lista – Feniks, Skandi Feniks, Super Skandi Feniks i Super Skandi Feniks!


Godišnja pretplata uključuje 86 izdanja, a umjesto pune cijene od 897,00 kuna, imate popust od 30% i pretplata će vas stajati 628,00 kuna.


Ako želite trenirati mozak samo pola godine, a ostatak odmarati, odaberite polugodišnju pretplatu na 43 izdanja. Umjesto pune cijene od 448,50 kuna imate popust od 25% pa će vas polugodišnja pretplata stajati 336,00 kuna.


Za više informacija i narudžbe nazovite nas na 051/650-043, 051/650-194 ili nam pišite na [email protected]